Viewsonic ViewPad 7

Viewsonic ViewPad 7Viewsonic ViewPad 7 je tablet sa mnogo funkcija koje rade sa Android operativnim sistemom. Ovaj tablet ima Google aplikacije kao i usluge 3G tehnologije. Viewsonic ViewPad 7 je tablet manjih dimenzija što povećava njegovu prenosivost. Ovaj tablet nudi mnogo naprednih funkcija od kojih je veliki izbor onih koje će Vas zabaviti. Android 2.2 je operativni sistem koji ovaj tablet koristi i on će obezbediti jednostavno upravljanje pomoću dobro organizovanog korisničkog interfejsa.

 

Kamera na ovom tabletu je 3MP – glavna, i 0.3MP prednja. Na ovom tabletu možete da napravite kolekciju knjiga u elektronskom formatu pomoću eReadera. Ako hoćete da koristite tablet u poslovne svrhe tu je Document-to-Go funkcija koja omogućava uređivanje dokumenata u Microsoft programima kao što su Word i Excel.

Viewsonic ViewPad 7

Viewsonic ViewPad 7 nije ispunio baš sva očekivanja jer mu nedostaje nekoliko naprednih funkcija koje se mogu naći u sličnim uređajima. Ovaj proizvod nema mogućnost snimanja u HD rezoluciji i nema blic. Viewsonic ViewPad 7 nudi 6 sati rada sa jednim punjenjem baterije što je pristojna količina vremena, ali ako ste skloni gledanju filmova na tabletu, surfovanju internetom baterija će se isprazniti mnogo brže nego što je očekivano. Ovaj tablet koristi ARM 11 procesor koji radi na 600MHz što je jedan od dosta slabijih procesora koji se mogu naći u ovakvim uređajima, a posledica toga su kašnjena prilikom korišćenja. Najveće razočarenje jeste 512MB memorije na raspolaganju što je jedva dovoljno prostora za preuzimanje i instaliranje još nekih aplikacija. Ali na svu sreću možete proširiti memoriju sa microSD karticom do dodatnih 32GB memorije.

Viewsonic ViewPad 7

Male dimenzije čine ovaj tablet veoma laganim za prenošenje. Njegove dimenzije možete otprilike zaključiti i sami na osnovu ekrana koji je po dijagonali 7“ (inča). Viewsonic ViewPad 7 je veoma lagan i udoban za držanje. Mala veličina se naravno odražava na ekran koji je kako smo već rekli 7“, a rezolucija mu je 480x800 piksela.

 

Platforma

Android 2.2

Displej

7"

Boja

Crna

Baterija

Li-Polymer, 3240mAH

Kamera

3MP

Interna Memorija

512MB

Memorijska Kartica

microSD do 32GB

Procesor

ARM11 600MHz

eReader Format

TXT, HTML, EPUB, PDF

Konekcija

Bluetooth, WiFi, 3G

Povezivanje

3.5mm audio priključak, mini-USB konektor

Senzori

G-Sensor, E-Compass sensor and ambient light sensor

Viewsonic ViewPad 7

Viewsonic ViewPad 7 je tablet koji će obavljati osnovne operacije i naravno neke naprednije. Ima dosta mana koje mogu smetati nekim zahtevnijim korisnicima kao što je mala memorija, mali ekran, slab procesor i kamera. Međutim, ovaj tablet ima primenu kod poslova u pokretu jer su njegove dimenzije male, tako da ako vam treba nešto veoma malo i kompaktno, a da pritom obavlja poslove koji su Vam potrebni, ovaj tablet može biti pravi za Vas. Cena ovog tableta je oko 350$.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185