Samsung Galaxy Tab 7.0

Samsung Galaxy Tab 7.0Kada je Apple iPad izašao na tržište mnogi su mislili da će proći dosta vremena dok drugi proizvođač ne izda proizvod konkurentan ovome. Samsung Galaxy Tab je postao prvi konkurentni tablet. Samsung Galaxy Tab koristi Android 2.2 operativni sistem, ima dugo trajanje baterije i mogućnosti video ćaskanja. Ovaj tablet poseduje 3G konekciju, WiFi, i Bluetooth i bateriju koja će Vam omogućiti čak do 7 sati korišćenja.

 

Ovaj tablet nudi mogućnosti gledanja TV emisija, filmova i serija pomoću Samsung Media Hub funkcije. Ova aplikacija omogućiće Vam veoma dobru zabavu bilo gde. Ono što je još preinstalirano na ovom tabletu jeste Amazonov eReader koji će Vam omogućiti da čitate knjige u elektronskom obliku. Čitanje direktno na Samsung Galaxy Tabu 7.0 je veoma lako i nećete imati problema sa naprezanjem očiju.

Samsung Galaxy Tab 7.0

Samsung Galaxy Tab 7.0 sa perdnje strane ima kameru od 1.3MP koja je namenjena za video ćaskanje. Sa druge tj. Zadnje strane tu je i kamera od 3MP sa kojom možete da fotografišete. Funkcionalnost i kvalitet slike sa prednje kamere prilikom video razgovora je veoma dobra a pritom je korišćenje celog video chat intefejsa veoma lagano.

Samsung Galaxy Tab 7.0 koristi Android 2.2 operativni sistem koji ima sve što Vam je potrebno na jednom tabletu dok ste u pokretu ili kod kuće. Android na ovom tabletu radi veoma brzo i stabilno tako da nema nikakvih problema prilikom korišćenja aplikacija ili samog korisničkog intefejsa. Baterija na ovom tabletu pruža do 7 sati aktivnog korišćenja. Memorija je veličine 16GB što će biti sasvim dovoljno za većinu potreba osim ako ne planirate da držite mnogo filmova na svom tablet uređaju. Međutim, ako Vam je ipak malo 16GB možete ubaciti memorijsku karticu do 32GB dodatne memorije koliko ovaj uređaj i podržava. Dodavanje još memorije omogućiće Vam skladištenje još mnogo muzike, filmova i fotografija koje želite da nosite svuda sa sobom na svom tabletu.

Samsung Galaxy Tab 7.0Samsung Galaxy Tab 7.0

Displej na Samsung Galaxy Tab 7.0 je veoma dobar. Ekran ima 1024x600 piksela rezoluciju, boje su veoma žive, a slika je dobro osvetljena i oštra. Ekran ima naravno Zoom funkciju tako da je veoma lako uveličati web stranice i slično. Samsung Galaxy Tab 7.0 je dizajniran da bude kompaktan. Ovaj tablet je tanak manje od polovine jednog inča i veoma lagan. Kako bi ovaj uređaj bio još efikasniji i lak za korišćenje, Galaxy Tab ima nekoliko Google Mobile servisa kao što su Google Maps i Google Goggles. Oba ova programa poboljšavaju ovaj uređaj i za one koji su dobro upoznati sa ovim uslugama, oni su dobro došli.

Platforma

Android

Displej

7" WSVGA TFT (w x h: 600 x 1024 px)

Boja

Crna

Baterija

Do 7h rada, Li-ion

Kamera

3MP

Interna Memorija

512MB ROM / 2GB User Memory / Preinstalled 16GB microSD

Memorijska Kartica

microSD do 32GB

Procesor

Cortex A8, 1GHz CPU, Hummingbird

Senzori

Accelerometer, Geomagnetic, Luminance.

Konekcija

Bluetooth, WiFi, 3G

Težina

385g

RAM

592MB

Samsung Galaxy Tab 7.0

Samsung Galaxy Tab 7.0 je tablet koji je veoma jednostavan za korišćenje i obuhvata napredne funkcije kao što su video ćaskanje i Android 2.2 operativni sistem. Baterija koja traje 7 sati, lep ekran, brz interfejs, mogućnost povezivanja na 3G mrežu samo su neke od dobrih osobina ovog tableta. Samsung Galaxy Tab 7.0 je brzo i efikasno rešenje za svakog ne baš mnogo zahtevnog korisnika ovih uređaja.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185