BlackBerry Playbook

BlackBerry PlaybookBlackBerry Playbook je tablet dizajniran za poslovne profesionalce. Ovaj uređaj nudi kvalitetne “multitasking” i multimedijalne mogućnosti uz brz procesor. Sa ovim proizvodom možete postići sve što radite čak i dok ste u pokretu. BlackBerry Playbook radi sa svojim BlackBerry operativnim sistemom tako da oni upoznati sa interfejsom neće imati problema sa navigacijom. Ovaj tablet obezbeđuje sve funkcije koje su Vam potrebne da obavljate svoj posao brzo i efikasno.

 BlackBerry Playbook poseduje GPS navigaciju i muzički player tako da je ujedno i praktičan i zabavan. Pored bilo koje poslovne funkcije koju nudi, postoji nekoliko multimedijalnih funkcija ja zabavu. BlackBerry Playbook ima prednju kameru od 3MP i zadnju od 5MP. To je do sada jedna od najboljih kamera koja je ugrađena na tablet uređaje. Kamera na ovom tabletu daje oštru i kvalitetnu sliku. Zajedno sa fotografisanjem postoji i mogućnost video razgovora preko gore navedene prednje kamere od 3MP a video je dostupan u Full HD rezoluciji – 1080p.Mana ovog uređaja jeste što ne nudi veliiki izbor aplikacija kao Android ili iOS. Ipak postoji dosta aplikacija koje možete izabrati i koristiti, ali je mnogo više ograničen na raznovrsnost i kvalitet. Ovaj tablet radi sa dual core procesorom čiji je radni takt 1GHz. Ovaj tablet ne ispunjava baš sva očekivanja sa ovim procesorom jer nije baš brz kao neki njemu slični uređaji. Pri kupovini BlackBerry Playbooka možete birati između 3 verzije a to su 16, 32 i 64GB.

blackberry playbookBlackBerry Playbook nudi širok opseg funkcija kako bi Vaš posao učinio lakšim, pogotovo ako ste stalno u pokretu. WiFi konekcija, multitasking, video pozivi i adobe flash podrška samo su neke od karakteristika koje poboljšavaju ovaj tablet. Ovaj tablet je prilično usmeren poslovnim korisnicima ali ipak sadrži neke zabavne mogućnosti tipa dobrog muzičkog plejera i dveju dobrih kamera.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185