Sony Tablet S

Sony Tablet SSony Tablet S je izuzetno napravljen uređaj koji je sličan veličini i težini kao iPad što ga čini veoma elegantnim i ugodnim za korišćenje. Ovaj tablet ima mnogo aplikacija i koristi Android 3.1 Honeycomb operativni sistem. Ovaj tablet ima mogućnost povezivanja na bežičnu internet mrežu ali ne i mobilnu kao što je 3g tako da tamo gde Vaš Wireless operater ili ruter ne pokriva mrežu nećete biti u mogućnosti da koristite internet.


 

Sony Tablet S ima dosta aplikacija i funkcija koje su mešavina praktičnih stvarno cool stvari. Praktične stvari su nešto poput korišćenja web pretraživanja sa karticama, video chat, google talk i još mnogo toga, a zanimljivo je to što ovaj tablet može da posluži kao univerzalni daljinski upravljač sa kojim možete da kontrolišete televizor, dvd player i slično. Sonijev tablet ima sertifikat za određene igre tako da možete igrati nešto poput Crash Bandicoot i Pinball Heroes.

sony tablet sSony Tablet S je snažan i lagan uređaj, a pokreće ga nVidia Tegra 2 procesor sa dva jezgra čiji je radni takt 1GHz. Ovaj tablet ima dve verzije od kojih je jedna 16GB, a druga 32GB. Sa Sonijevim tabletom možete se jednostavno konektovati na Wireless internet koji poseduje što smo već gore i napomenuli, ali važno je napomenuti da ovaj tablet poseduje i Bluetooth 2.0. Međutim, takođe kao što je već rečeno ovaj tablet nema mogućnost korišćenja 3g i 4g interneta. Od ulazno/izlaznih portova Sony Tablet S ima priključak za slušalice, mikro usb port i usb čitač kartica.

sony tablet s gamesEkran ovog tableta prikazuje boje veoma lepo, ali čak i na najvišem nivou osvetljenosti izgleda nešto slabije u poređenju sa drugim tabletima. Ovaj tablet koristi „TruBlack“ tehnologiju kao Sony bravia ekrani što daje dodatnu prednost u kvalitetu slike. Rezolucija je 1280x800 piksela tako da dobijate HD 720p sliku visoke definicije na displeju koji je 9.4“.

sony tablet sSony Tablet S je brz, lep i lagan tablet i nema nikakvih zaostajanja što se tiče softvera. Prepun zanimljivih i praktičnih karakteristika Sony Tablet S je sasvim dobar tablet spreman na sve izazove korisnika sa svojim mnogobrojnim aplikacijama i Android operativnim sistemom. Sve u svemu ovaj tablet će Vam pružiti dobru zabavu kao i lako i praktično korišćenje.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185