Toshiba Excite 10

Toshiba Excite 10Toshiba Excite 10 je tablet sličan ostalim Toshibinim tabletima iz serije Excite, tačnije jedan moćan i atraktivan uređaj. Ovaj tablet je jedan od najtanjih i najlakših tablet uređaja sa ekranom od 10“. Toshibu Excite 10 pokreće Tegra 3 procesor i Android 4.0 operativni sistem. Sve ove karakteristike čine ovaj tablet jednim od baš kvalitetnih uređaja ove vrste koji se mogu naći na tržištu danas. Ovakav tablet bi trebao da zadovolji potrebe većine korisnika ovih uređaja, ali trenutno njegova cena i nije baš najpristupačnija.

Opširnije: Toshiba Excite 10

Toshiba Excite 13

Toshiba Excite 13Toshiba Excite 13 je tablet sa ekranom od 13.3 inča. Ovaj tablet podseća na prenosivi televizor zbog svog velikog ekrana koji isto tako dobro prikazuje HD video sadržaje. Ovo je do sada najveći tablet koji smo videli na tržištu. Tablet je dosta veliki i malo je nezgodno rukovati njime, mada se lako prenosi u futroli ili rancu. Kućište ovog tableta je izrađeno od aluminijuma.

 

Opširnije: Toshiba Excite 13

Lenovo IdeaTab S2109

Lenovo_IdeaTab_S2109Ovaj tablet ima zaobljeno kućište izrađeno od čvrste plastike sa završnom obradom koja izgleda veoma lepo. Duž ivice ovog tableta nalaze se dugmići za kontrolu zvuka kao i taster za paljenje i gašenje. Sa strane se takođe nalazi još i 3.5mm priključak za slušalice, microUSB port, HDMI port i slot za memorijsku karticu. IdeaTab S210 na zadnjoj strani poseduje zvučnike koji su veoma glasni. Ovi zvučnici su stvarno veoma glasni u odnosu na ostale tablete, ali svakako neće zameniti pravi doživljaj zvuka koji se dobija priključivanjem dobrih zvučnika ili slušalica.

Opširnije: Lenovo IdeaTab S2109

Google Nexus 7

Google_Nexus_7Google Nexus 7 je jedinstveni tablet po ceni jer ni jedan drugi tablet sa ekranom od 7" nema performanse koje ovaj nudi po veoma niskoj ceni. Ovaj tablet dolazi sa Android 4.1 operativnim sistemom. Kada je u pitanju dizajn ovog tableta on je još jedan u nizu onih koji dolaze u crnoj varijanti, dok je sam oblik tableta veoma prilagođen ruci i naravno udoban (mnogi kažu da je ovaj tablet jedan od najudobnijih za držanje). Ovaj tablet je nešto lakši i tanji od npr. Kindle Fire tableta.

 

 

Opširnije: Google Nexus 7

Acer Iconia Tab A500

Acer Iconia Tab A500Acer Iconia Tab A500 je Android tablet koji ima mnogo multimedijalnih mogućnosti. Ovaj tablet ide ka cilju da zameni laptop i u tome do nekle uspeva. Acer Iconia Tab A500 ima ekran od 10.1“ i kućište od brušenog aluminijuma sa oblim ivicama. Tasteri za regulaciju zvuka i zaključavanje nalaze se duž desne ivice tableta i dobro su došli zbog brzine samog rukovanja tabletom.

Opširnije: Acer Iconia Tab A500

Viewsonic ViewPad 7

Viewsonic ViewPad 7Viewsonic ViewPad 7 je tablet sa mnogo funkcija koje rade sa Android operativnim sistemom. Ovaj tablet ima Google aplikacije kao i usluge 3G tehnologije. Viewsonic ViewPad 7 je tablet manjih dimenzija što povećava njegovu prenosivost. Ovaj tablet nudi mnogo naprednih funkcija od kojih je veliki izbor onih koje će Vas zabaviti. Android 2.2 je operativni sistem koji ovaj tablet koristi i on će obezbediti jednostavno upravljanje pomoću dobro organizovanog korisničkog interfejsa.

Opširnije: Viewsonic ViewPad 7

Samsung Galaxy Tab 7.0

Samsung Galaxy Tab 7.0Kada je Apple iPad izašao na tržište mnogi su mislili da će proći dosta vremena dok drugi proizvođač ne izda proizvod konkurentan ovome. Samsung Galaxy Tab je postao prvi konkurentni tablet. Samsung Galaxy Tab koristi Android 2.2 operativni sistem, ima dugo trajanje baterije i mogućnosti video ćaskanja. Ovaj tablet poseduje 3G konekciju, WiFi, i Bluetooth i bateriju koja će Vam omogućiti čak do 7 sati korišćenja.

Opširnije: Samsung Galaxy Tab 7.0

HP Slate 500

HP Slate 500Ako ste u potrazi za idealnim tablet računarom za male poslovne potrebe, HP Slate 500 može da bude najbolji za Vas. HP Slate 500 ima multitasking mogućnosti, povezivanje na internet, jak procesor i jednostavan interfejs. Ne postoji mnogo multimedijalnih funkcija na ovom tabletu, ali je on dizajniran tako da odgovara potrebama poslovnih profesionalaca.

Opširnije: HP Slate 500

Tablet vs. Laptop

tablet vs. laptopKada je laptop računar izašao na tržište svako je hteo da poseduje jedan prvenstveno zbog pokretljivosti. Ova nova tehnologija lako prenosivih računara dominirala je u svetu sve dok na tržište nije izašla potpuno nova stvar a to je tablet. Ovaj uređaj ima nekoliko istih karakteristika kao laptop s'tim što u startu ima veliku prednost zato što je  mnogo lakši i manji. Otkako je tablet izašao u javnost neki ljudi kažu da nebi mogli da žive i rade bez tablet računara dok opet neki tvrde da tablet nikada ne može biti zamena za laptop.

Opširnije: Tablet vs. Laptop

Motorola Xoom

Motorola XoomMotorola Xoom se rangira među vodećim kandidatima kada su u pitanju tablet računari. Ovaj tablet koristi Android 3.0 operativni sistem zajedno sa dobrim ekranom osetljivim na dodir, velikim izborom aplikacija, mogućnostima kao što su video chat i HD video zapis. Motorola Xoom ima sve što je potrebno jednom tablet računaru pogotovo ako volite Android operativni sistem.Motorola Xoom ima dve kamere od kojih je jedna napred od 2MP predviđena za video razgovore i jedna glavna (pozadi) od 5MP.

Opširnije: Motorola Xoom

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185

Oglasi