Norton AntiVirus 2012

NortonNorton Antivirus 2012 brani Vaš računar od raznih virusa i ostalih pretnji sa interneta. Poboljšani antivirusni sistem koji koristi Norton jeste karakteristična višeslojna zaštita koja radi zajedno sa proaktivnim blokiranjem, skeniranjem i uklanjanjem virusa pre nego što oštete računarski sistem. Norton Antivirus 2012 je vodeći u industriji antivirus softvera.

Norton će da obezbedi računar od virusa, spyware-a, crva i botova bez bilo kakvog usporavanja računara. Norton se automatski prebacuje u „Silent“ režim kada gledate filmove i igrate igrice tako da nema nikakvih prekida u toku igre ili gledanja filma. „Rapid Pulse Update“ proverava i ažurira bazu virusa na svakih 5 do 15 minuta ako je to potrebno što je mnogo češće nego bilo koji drugi antivirusni softver. Napredna „Pulse“ tehnologija omogućava ažuriranje baze brzinom munje, a da pritom nimalo ne usporava računar.

E-mail i „Instant Message Monitoring“ automatski skenira poštu i poruke sa IM klijenata za ćaskanje tako da možete mirno ćaskati i razmenjivati fajlove bez strepnje od virusa. Bot detekcija pronalazi i eliminiše bot viruse koji koriste Vašu internet konekciju i podatke. Rootkit detekcija pronalazi i uklanja pretnje koje su duboko skrivene u jezgru operativnog sistema. Internet Worm Protection štiti Vaš računar od brzog širenja internet crva sa tehnologijom za sprečavanje upada. Deep Cleaning (Duboko Čišćenje) pruža dodatno temeljno skeniranje teško zaraženih mašina i eliminiše uporne infekcije. Network Mapping prikazuje sve uređaje povezane na kućnu mrežu tako da možete da primetite nepozvane goste koji se tajno konektuju na Vašu mrežu i kradu protok. Application Monitoring funkcija omogućava da pregledate status bezbednosti svakog procesa pokrenutog na računaru tako da možete videti koji su bezbedni, a koji su u opasnosti.

Zvanični sajt ovog programa: http://www.symantec-norton.com/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167