Fix-It Utilities 12 Professional

Fix-It Utilities 12 ProfessionalOvaj program je namenjen održavanju pravilnog rada sistema i jedan je od najboljih softverskih rešenja namenjenih za popravku i održavanje performansi sistema. Fix-It Utilities sadrži mnogobrojne alate i funkcije koji zajedno čine celinu čiji je zadatak popravka i održavanje sistema. Ovaj program prednjači u različitim aspektima uključujući i njegove bezbednosne karakteristike, jednostavno korišćenje kao i alate za održavanje i čišćenje računara. Fix-It Utilities nudi još mnogo dodatnih opcija za popravljanje registra koje nećete naći u većini sličnih softverskih rešenja za održavanje sistema.

Ovaj program osim što čisti i popravlja sistem on ujedno i štiti računar od virusa i špijunskog softvera uz pomoć funkcija za zaštitu koje su ugrađene u samom programu. Program ima veliku moć skeniranja i veliki izbor alata za popravku registra. Tu su ugrađene i funkcije za zaštitu sistema od štetnih fajlova koji mogu da štete performansama računara.

Fix-It_Utilities_12_Professional


Fix-It Utilities ima opciju za iskljucivanje programa koji se pokreću zajedno sa sistemom, tako da ukoliko neke od njih ne koristite bilo bi poželjno da isključite i tako smanjite opterećenje računara i količinu zauzete operativne (RAM) memorije. Ovo će sigurno poboljšati (smanjiti) vreme potrebno za pokretanje sistema. Postoji i opcija za planiranje datuma i vremena skeniranja registra, tako da je moguće zakazati skeniranje koje će se odvijati u određeno vreme bez potrebe da intervenišete. Fix-It Utilities pruža mogućnost kreiranja "backup-a" fajlova kao i njihovo vraćanje. Postoji i ugrađeni alat za defragmentovanje hard diska čijom se upotrebom poboljšava brzina pristupa fajlovima i samim tim i sisitema.

Fix-It_Utilities_12_Professional


Ako slučajno napravite pogrešan potez, postoji opcija koja vraća sve prethodno preduzete akcije, time se sprečava slučajno oštećenje sistema od strane korisnika. Organizovani skup alata i funkcija ovog programa učiniće da Vaš sistem bude čist i organizovan u dosta dugom periodu.

Fix-It_Utilities_12_Professional


Glavni problem kod ovakvih programa jeste njihova popravka registra koja može ponekad načiniti više štete nego koristi. U ovom slučaju sa ovim softverom bezbednost je zaista na najvišem nivou i to je jedna od stvari koja ovaj program predstavlja konkurentnim u oblasti softvera za održavanje sistema. Fix-It Utilities je ispunio sva očekivanja kada je u pitanju jednostavnost i lakoća korišćenja programa. Osim toga ovaj program je idealan kako za napredne tako i za nove korisnike ovakve vrste softvera. Tu su i "čarobnjaci" kao i upustva "korak po korak".

Fix-It_Utilities_12_Professional


Na kraju možemo zaključiti da je Fix-It Utilities jedan od najbezbednijih programa za čišćenje registra i sveobuhvatno održavanje računara. Pored svojih osnovnih vrhunskih sposobnosti ovaj program nudi gomilu drugih alata koji služe za poboljšanje performansi računara. Ako ste u potrazi za programom koji popravlja registar, čisti sistem i uz to ima sigurnosne mehanizme za potpunu bezbednost onda je Fix-It Utilities 12 Professional jedno od najboljih rešenja za Vas. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu ovog softvera http://fixitutilities.avanquest.com/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167