Fix-It Utilities 12 Professional

Fix-It Utilities 12 ProfessionalOvaj program je namenjen održavanju pravilnog rada sistema i jedan je od najboljih softverskih rešenja namenjenih za popravku i održavanje performansi sistema. Fix-It Utilities sadrži mnogobrojne alate i funkcije koji zajedno čine celinu čiji je zadatak popravka i održavanje sistema. Ovaj program prednjači u različitim aspektima uključujući i njegove bezbednosne karakteristike, jednostavno korišćenje kao i alate za održavanje i čišćenje računara. Fix-It Utilities nudi još mnogo dodatnih opcija za popravljanje registra koje nećete naći u većini sličnih softverskih rešenja za održavanje sistema.

Opširnije: Fix-It Utilities 12 Professional

F-Secure Anti-Virus 2013

F-Secure Anti-Virus 2013F-Secure Anti-Virus je jedan od najboljih softverskih rešenja kada je u pitanju zaštita računara. Ovaj softver se uvek nalazi u samom vrhu na top listama najboljih antivirusa. Sa naprednom tehnologijom zaštite i mnogobrojnih dodatnih integrisanih bezbednosnih funkcija, ovaj antivirus štiti računar od virusa, spyware-a, crva i trojanaca. Takođe poseduje i zaštitu od pretnji koje dolaze putem e-maila, kolačića u web pretraživačima i svih zlonamernih programa koji pokušavaju da se integrišu u sistem putem sistemskog registra.

Opširnije: F-Secure Anti-Virus 2013

AVG Anti-Virus 2013

AVG AntiVirusAVG je antivirus koji je već daleko poznat na internetu po svojim dobrim karakteristikama kada je u pitanju zaštita računara od potencijalnih pretnji kao što su virusi koji mogu izazvati velike probleme u svakodnevnom radu računara, a samim tim ostaviti i mnogobrojne posledice po sistem. Svugde na internetu možete videti činjenice da je AVG uvek među najpopularnijim softverskim rešenjima za zaštitu sistema.

 

Opširnije: AVG Anti-Virus 2013

Home & Landscape Design Premium 17

punch-professional-home-design-suiteUz ovaj program možete dizajnirati enterijer i eksterijer svojg budućeg doma. Pored glavnog objekta tu su i mogućnosti kreiranja i dizajna dvorišta i terasa. Program uključuje veliki skup funkcija za dizajn kuća, a tekođe i pregled ambijenta u 3D sa kretanjem kroz prostor. Tu je i veliki broj alata za dizajn kao i ogromna biblioteka sa modelima i sličnim resursima za gradnju i uređivanje prostora.

 

 

Opširnije: Home & Landscape Design Premium 17

Home Designer Suite 2014

Home Designer Suite 2014Ovaj program će Vam pomoći da zamislite kako će Vaš budući dom ili projekat izgledati. Ovaj softver pruža alate za dizajn kuća kako eksterijera tako I enterijera. Program sadrži sve potrebne elemente za dizajn dnevnih boaravaka, spavaćih soba, kupatila I kuhinja. Home Designer Suite omogućava različite preglede kreiranog objekta kao što je 3D pregled ambijenta ili građevinski projekat. Home Designer Suite je savršen softver sa kojim ćete moći da dizajnirate kuću iz Vaših snova!

 

Opširnije: Home Designer Suite 2014

System Mechanic Professional 10

System_Mechanic_Professional_10System Mechanic Professional 10 je program koji ima veoma dobar skup funkcija za održavanje sistema. Ovaj program ima specijalne funkcije za analizu koje mu pomažu da dođe do potencijalnih grešaka u sistemu koje treba rešiti. Takođe ovaj program ima i PC Health Gadget koji u realnom vremenu prikazuje status sistema. Neke od naprednih funkcija ovog programa mogu biti malo teže za razumevanje prosečnom korisniku pa se ovaj program smatra nešto komplikovanijim za korišćenje.

 

Opširnije: System Mechanic Professional 10

Replay Media Catcher 4

Replay Media Catcher 4Replay Media Catcher 4 je program za preuzimanje audio i video sadržaja sa interneta. Ovaj program je najbolji download softver za skidanje video sadržaja. Interfejs je organizovan i poseduje sveobuhvatne opcije za skidanje. Sa ovim programom bićete u mogućnosti da zakažete snimanje nekog sadržaja u određenim vremenskim intervalima u toku dana.

 

Opširnije: Replay Media Catcher 4

Advanced System Optimizer

Advanced System OptimizerAdvanced System Optimizer je danas jedan od najboljih softverskih rešenja kada je u pitanju održavanje i poboljšanje performansi računara koji koriste Windows operativni sistem. Ovaj program popravlja greške koje se pojavljuju u registru prilikom svakodnevnog korišćenja sistema računara, ali ne samo to, ovaj program takođe štiti i vašu privatnost i optimizuje sistemske procese koji stvaraju zastoje u radu sistema. Ovaj program ima jednostavan interfejs sa dosta mogućnosti, a pritom je praktičan, razumljiv i funkcionalan. Ako Vaš računar ima problema u radu koje sami ne možete da rešite, onda je Advanced System Optimizer pravo rešenje za Vas!

Opširnije: Advanced System Optimizer

Panda Antivirus Pro 2013

Panda_Antivirus_Pro_2013Panda Antivirus Pro je uvek rangiran među najboljim softverskim paketima namenjenim zaštiti računara od virusa i sličnih pretnji. Panda je inače uvek dobro rangiran kada je u pitanju čista antispyware zaštita. Panda Antivirus Pro ima elegantan i intuitivan interfejs sa sveobuhvatnim podrazumevanim podešavanjima i bogatim bezbednosnim karakteristikama i ono što je najvažnije, ovaj antivirus efikasno čuva Vaš računar od spyware, virusa, rootkits i sl. Uz Vašu dozvolu Panda anonimno prikuplja podatke o problemima sa virusima sa kojima se susreće Vaš računa, zatim te podatke šalje u glavnu bazu koja može poslužiti za unapređenje samog softvera i naredne verzije baze virusa.

Opširnije: Panda Antivirus Pro 2013

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus 7Avast Free Antivirus je jedan od veoma popularnih besplatnih antivirusnih softverskih aplikacija sa preko milion preuzimanja instalacije svake nedelje. Avast Free Antivirus je svakako jedan od najboljih besplatnih antivirusa i u većini slučajeva je bolji od većeg dela konkurencije. Višegodišnji korisnici i profesionalni kritičari se podjednako slažu da je Avast Free Antivirus bezbedan, profesionalan i lak za korišćenje. Avast je dostupan na 41 jeziku uključujući i srpski.

Opširnije: Avast Free Antivirus

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167

Oglasi