Samsung Infuse 4G

Samsung Infuse 4GSamsung Infuse 4G je tanak smartphone koji nudi sve mogućnosti 4G tehnologije, a trenutno nosi titulu najtanjeg 4G smartphona koji se može naći na tržištu. Ovaj telefon ima odličan dizan sa svojim velikim AMOLED ekranom osetljivim na dodir. Samsung Infuse 4G ima dve kamere, izvanredan životni vek baterija i koristi Android operativni sistem. Jedna od istaknutih vrlina ovog telefona jeste njegov tanak dizajn. Ovaj telefon je samo 0.35“ debljine što ga čini lakim za nošenje i stavljanje u bilo koji džep, novčanih ili torbu.

 

 

Samsung Infuse 4G ima AMOLED ekran od 4.5“ koji je osetljiv na dodir. Rezolucija ekrana je 480x800 piksela, a AMOLED ekran pruža pravi osećaj prilikom korišćenja a da pritom maksimalno štedi bateriju koja će mnogo duže trajati sa ovim ekranom. Nažalost ovaj telefon sa tako velikim ekranom je malo glomazan, ali uprkos velikim razmerama njegova debljijna ne odaje takav osećaj jer je telefon debljine svega 0,35“ što je oko 8mm.

Samsung Infuse 4G

Samsung Infuse 4G dolazi sa dve kamere od kojih je jedna pozadi 8MP a jedna napred od 1.3MP. Prednja kamera daje Vam mogućnost za obavljanje video poziva. Zadnja kamera može da snima u 720p HD rezoluciji. Ovaj telefon dolazi sa svim mogućnostima Samsung media „hub-a“ gde možete pristupiti filmovima, tv emisijama i muzici. Bez obzira u čemu njajviše uživate kod smartphonea svrha ovog jesu kvalitetni telefonski pozivi. Baterija nije baš najbolja koja se može videti kod jednog ovakvog pametnog telefona ali daje sasvim dovoljno vremena i u stanju pripravnosti i pri razgovoru. Samsung Infuse 4G ima bateriju koja će trajati oko 400 sati u stanju miraovanja, a nudi 480 minuta razgovora što je zadovoljavajuće za svakog korisnika.

Platforma

Android

Displej

4,5“ Touchscreen

Boja

Crna

Baterija

400h standby, 8h razgovora

Kamera

8MP

Veličina

5.2” x 2.8” x .35”

Interna Memorija

2000 MB

Memorijska kartica

Micro SD

Tip Baterije

Lithium ion

RAM

512MB

Procesor

1200 MHz

Težina

138g

Na kraju može se reći da je Samsung Infuse 4G odličan smartphone koji nudi stvarno mnogo mogućnosti i poseduje odličan kvalitet svega za šta je napravljen tako da će svakom korisniku fenomenalno služiti bilo da želite da obavljate video pozive, fotografišete,  koristite android aplikacije ili nešto sasvim drugo što ovaj telefon nudi.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185