Motorola Atrix

Motorola AtrixDržati Motorolu Atrix je slično držanju brzog i moćnog računara na dlanu. Ovaj smartphone ima dual-core procesor, video chat i jedinstveno otključavanje pomoću otisaka prstiju tako da ne morate da pamtite lozinke ili PIN kodove. Ovaj telefon poseduje veliku brzinu tako da sa lakoćom obavlja sve poslove i to naravno zahvaljujući procesoru sa dva jezgra. Telefon je prilagodljiv svim zahtevima i aplikacijama tako da ćete sa njim imati sve što Vam je potrebno.

 

 

Ovaj telefon ima qHD display visoke definicije što uključuje i rezoluciju od 960x540 piksela. Ovakva rezolucija je najveća koja se može sresti na telefonima koji koriste Android operativni sistem za sada. Dijagonala ekrana je 4,3“ što je savršeno za gledanje filmova, igranje igara i surfovanje internetom. Motorola Atrix ima sve osnovne multimedijalne funkcije kao što su muzički plejer, e-mail, internet, video chat i slično, ali na ovom telefonu se mogu naći neke funkcije koje se inače teško nalaze na telefonima ove klase. Motorola Atrix ima dve kamere od kojih je glavna kamera 5MP. Ovaj smartphone ima Adobe Flash podršku koja Vam omogućava da gledate filmove, slajdove, flash sajtove, youtube i slično, tako da ne morate da brinete o prikazivanju sadržaja na internetu. Ovaj telefon može da snima u 720p HD rezoluciji koja daje jasnu i oštru sliku.

Motorola Atrix

Motorola Atrix ima bateriju koja će Vam pružiti 530 minuta razgovora pre nego što se isprazni, ali ovaj telefon nešto i ne oduševljava kada je u pitanju standby režim u kojem nudi samo 350 sati. Standby režim nije naravno loš ali je nešto manji u odnosu na ostele telefone u ovoj klasi. Što se memorije tiče ovaj telefon poseduje 16GB slobodnog prostora, a naravno moguće je i proširenje memorijskom karticom do dodatnih 32GB. Ova količina memorije je sasvim zadovoljavajuća u svakom pogledu bilo da na telefonu želite da držite Vašu omiljenu muziku ili filmove, za sve će biti dovoljno prostora.

Ekran

4,0“ qHD – 24-bit

Memorija

16GB Interna, 32GB microSD

Procesor

2000MHz dual-core

Kamera

5 MP, autofocus, LED blic

RAM Memorija

1GB

Operativni sistem

Android

Konekcija

WiFi, Bluetooth

Baterija

Lithium ion

Video izlaz

HDMI

Rezolucija

960 x 540 piksela

Adobe Flash podrška

Da

HD

720p

 

Na kraju možemo zaključiti da je Motorola Atrix telefon koji nudi mnogo mogućnosti sa svojom brzinom koju poseduje zahvaljujući procesoru sa dva jezgra i Android operativnom sistemu koji je danas u upotrebi na većem delu smartphone uređaja i tablet računara.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185