Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy SSamsung Galaxy S je Android smartphone sa lepim ekranom i puno zanimljivih funkcija. Ovaj telefon ima 4G mogućnosti, video chat, 4“ ekran i koristi Android operativni sistem koji pruža korišćenje velikog broja aplikacija koje bi danas poželeo svaki moderan korisnik ovakve vrste tehnologije. Ekran osetljiv na dodir dijagonale 4“ je ključna karakteristika ovog telefona. Dobar ekran koji Samsung Galaxy S poseduje omogućiće Vam video pozive dobrog kvaliteta, pregledno surfovanje internetom i lagano funkcionalno korišćenje virtuelne tastature. Nažalost ipak moramo priznati da se kod ovog telefona mogu primetiti mala kašnjenja prilikom otvaranja neke aplikacije ili korišćenja virtuelne tastature.

Samsung Galaxy S

AMOLED displej daje izvanrednu sliku sa svojih 4“ i rezolucijom od 480x800 piksela koja je dovoljno visoka za posmatranje detalja na slikama, gledanje filmova, TV emisija , pa čak i igranje igara. Kamera na Samsung Galaxy S telefonu nije nešto naročitog kvaliteta s'obzirom da je 5MP jer je danas očekivana kamera kod dobrog pametnog telefona oko 8MP. Galaxy S će Vam sigurno omogućiti sve funkcije oko primanja poziva, slanja poruka, upravljanja kontaktima i sl. Baterija na ovom telefonu pruža do 390 minuta razgovora jednim punjenjem. Što se memorije tiče nje ima dosta za bilo koje potrebe. Postoji 32GB slobodnog prostora za skladištenje aplikacija, filmova, muzike, slika što će Vam obećati dobro zabavu gde god da se nalazite sa ovim telefonom. Samsung Galaxy S kao i većina smartphonea danas koristi Android operativni sistem koji će naravno zadovoljiti potrebe svakog manje-više zahtevnog korisnika. Što se tiče povezivanja sa drugim uređajima ovaj telefon poseduje Bluetooth 2.1 kao i mogućnost konektovanja na Wireless mrežu što će Vam omogućiti internet na ovom telefonu.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S nudi odlične karakteristike, dobar dizajn, lep displej ali postoje određeni problemi koji se tiču samog odziva displeja, njegove osetljivosti na dodir kao i manji problemi sa brzinom pri učitavanju aplikacija i internet stranica. Ali moramo reći da su kvalitet poziva i memorija stvarno odlične karakteristike Samsung Galaxy S telefona.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185