Samsung S9 i S9+

Cover photoKada govorimo o uspešnim brendovima i njihovim proizvodima, uvek dođe momenat kada oni postanu predvidivi. Novi model, bazirajući se na svom prethodniku, održava isti izgled i osećaj uvodeći suptilna unapređenja. Eplovci su se koristili ovom taktikom kada je u pitanju iPad i iPhone već generacijama unazad, a Microsoft je činio isto sa svojim Surface Pro tabletom poslednjih godina. “Ne popravljaj ono što nije pokvareno”.

Opširnije: Samsung S9 i S9+

Xiaomi Mi A2 Lite

Naslovna slikaXiaomi je Kineska korporacija locirana u Pekingu koja se bavi proizvodnjom pametnih telefona, mobilnih aplikacija, lap-top računara i ostale kućne elektronike. Ovaj put ćemo se pozabaviti recenzijom jednog od najnovijih pametnih telefona koji nam stiže iz njihove kuhinje. Xiaomi je imao želju da proširi svoj uticaj i prisutnost izvan par već utemeljenih tržišta, a da bi se to dogodilo, morali su da urade jednu stvar - da odustanu od svog MIUI operativnog sistema. Ovaj trend su već bili započeli modelom A1 - prvim predstavnikom ove kompanije koji je na sebi imao Android One operativni sistem, a sada ga nastavljaju predstavljanjem dva naslednika, Xiaomi Mi A2 i Xiaomi Mi A2 Lite. Valja napomenuti još i to da Xiaomi Mi A2 Lite postoji kao istovetan telefon i u verziji Redmi 6 Pro, koji na sebi ima MIUI umesto Androida, ali on je pravljen za Kinesko, a ne globalno tržište. No, kako ćete ovaj telefon svakako morati da poručite iz Kine, vodite računa da to bude odgovarajuća verzija. A sada, na otpakivanje!

Opširnije: Xiaomi Mi A2 Lite

Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1Sony Xperia Z1 je novi korak kompanije Sony kada su u pitanju pametni telefoni sa Android operativnim sistemom. Serija Z je najveće dostignuće ove kompanije i telefoni iz ove serije su dosta jaka konkurencija na tržištu pametnih telefona. Predstavljanjem modela Z1 Sony je dokazao da je itekako u igri na tržištu pametnih telefona. Ono što je najviše iznenadilo korisnike pametnih telefona jeste kamera na Sony Xperia Z1 koja ima neverovatnih 20.7 Megapiksela.

Opširnije: Sony Xperia Z1

iPhone 5s i iPhone 5c

iphone 5s i iphone 5cKompanija Apple je 20. septembra, ove godine, u prodaju pustila svoja dva nova telefona, iPhone 5s i iPhone 5c, glavna razlika između ova dva telefona jeste tržište kojem su namenjeni, iPhone 5s je namenjen onima sa nešto većom kupovnom moći, i kao takav izrađen je od kvalitetnijih materijala i uz minimalne uštede, što se ogleda i u njegovoj ceni, iPhone 5c je ekonomicna varijanta koja pravi kompromis između cene i kvaliteta i koja je pristupacna većem delu tržišta.

Najuočljivija razlika između ove dve verzije telefona jeste kućište, iPhone 5c ima kućište izrađeno od plastike, dok je iPhone 5s zadržao aluminijumsko kućište sa plastičnim elementima.

Opširnije: iPhone 5s i iPhone 5c

iPhone 5

iphone5Posle dugog iščekivanja i raznih glasina koje su kružile interenetom, konačno su stigle i prve činjenice vezane za iPhone 5, novi mobilni telefon poznate kompanije Apple.

Prva i najuočljivija promena koju je iPhone 5 doneo a koja se tiče dizajna je njegova veličina, telefon je sada tanji za 1.7mm, takođe njegova težina je smanjena za 28g pa sada teži svega 112g, širina telefona je ostala nepromenjna dok je visina nešto povećana, razlog povećanja visine telefona jeste i povećanje dijagonale display-a, ona sada iznosi 4 inča, za razliku od prethodnih 3.5 inča.

Opširnije: iPhone 5

Produžite trajanje baterije na Android telefonu

android baterijaKoliko god bila dobra baterija na Vašem Android telefonu, ona nikad neće pružiti dovoljno vremena za korišćenje telefona, tačnije onoliko koliko biste Vi želeli. Kod nekih modela baterija traje duže, a razlog tome može biti to što taj model telefona ima bolju bateriju ili jednostavno ima solidnu bateriju, a slabije hardverske performanse. Ono što najviše troši bateriju jednog Android telefona jesu: Ekran, Procesor, Kamera, GPS i WiFi.

Opširnije: Produžite trajanje baterije na Android telefonu

HTC EVO 3D

HTC EVO 3DHTC EVO 3D je pametni telefon novije generacije sa velikim ekranom osetljivim na dodir, procesorom sa dva jezgra, android operativnim sistemom i jos mnogo toga. Ovaj telefon je takođe kompatabilan sa 4G mrežama što će korisnicima koji su u mogućnosti da je koriste dosta olakšati prenos podataka. HTC EVO 3D ima nešto slabiju bateriju ali će Vam pružiti sasvim dovoljno vremena prilikom svakodnevnog korišćenja tako da ćete moći da obavite sve što ste želeli sa ovim telefonom u toku jednog dana posle čega bi telefon morao ići na punjač.

 

Opširnije: HTC EVO 3D

Motorola Photon

Motorola Photon je jedan od boljih pametnih telefona koji se danas mogu naći na tržištu. Ovaj telefon ima dobru kameru, koristi Android 2.3 operativni sistem i ima „podupirač“ poznatiji kao „kickstand“ koji služi za postavljanje telefona u horizontalni položaj prilikom gledanja na primer video sadržaja. Tu su još i 4G mreža, WiFi i još mnogo toga što ćete videti u daljem tekstu.

Opširnije: Motorola Photon

Motorola Droid Bionic

Motorola_Droid_BionicMotorola Droid Bionic je telefon koji  dolazi sa 16GB ugrađene memorije i procesorom koji radi na 1GHz. Ovaj telefon koristi Android operativni sistem koji pruža mnoštvo aplikacija kao što su Gmail, Google Maps, Wikipedia i sl. Ovaj telefon poseduje bluetooth tehnologiju i Motoprint koji omogućava štampanje slika i teksta bežično. Motorola Droid Bionic ima ekran od 4.3“ i neverovatnu rezoluciju od 960x540 piksela.

 

 

Opširnije: Motorola Droid Bionic

Samsung Droid Charge

Samsung Droid ChargeSamsung Droid Charge je telefon koji radi sa Android 2.2 operativnim sistemom i ima 32GB memorije sa memorijskom karticom. Ovaj telefon koristi 4G mrežu i dolazi sa procesorom koji radi na 1GHz, a njegova baterija omogućava 11 sati razgovora. Veličina ovog telefona je prosečna tj. Slična kao kod ostalih pametnih telefona. Ekran je dijagonale 4.3“ i ima rezoluciju od 800x480 piksela.

 

 

Opširnije: Samsung Droid Charge

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185

Oglasi