Razer Blade

razer-bladePrva stvar na koju se pomisli kada se spomene kompanija Razer jesu periferni uređaji kao što su miševi, tastature, slušalice i slično ali ovakvo mišljenje se uskoro može promeniti sa pojavom Razer Blade laptop računara koji je dizajniran tako da zadovolji potrebe igrača.

 

Opširnije: Razer Blade

Produžite trajanje baterije laptop računara

Produžite trajanje baterije laptop računaraKada ste u pokretu i radite na Vašem laptop računaru od ključnog je značaja trajanje baterije Vašeg laptopa. Postoji nekoliko malih i jednostavnih stvari koje možete da uradite na Vašem laptop računaru kako bi ste produžili trajanje baterije samim tim što ćete smanjiti potrošnju iste.

Opširnije: Produžite trajanje baterije laptop računara

Acer TravelMate TM4750-6412

Acer TravelMate TM4750-6412Ako ste u potrazi za pravim poslovnim laptopom Acer TravelMate TM4750-6412 može biti baš ono što Vam treba. Ovaj laptop nema neki ekstremni dizajn, ali pruža širok opseg opcija za sve vrste poslovnih komunikacija koje se mogu očekivati od laptop računara. Ovaj laptop takođe ima stabilnost i brzinu koju mu daje Intel core i5 procesor.

Opširnije: Acer TravelMate TM4750-6412

Acer Aspire Ethos AS5951G

AcerAcer Aspire Ethos je moćan laptop računar sa mnogo multimedijalnih mogućnosti. Ovaj Laptop poseduje ekran od 15,6" sa Full HD rezolucijom koja pruža pravo zadovoljstvo za gledanje filmova. Acer Aspire Ethos ima Intel core i7 procesor koji je danas u vrhu Intelove iCore generacije procesora, tako da će ovaj procesor obavljati sve što možete da zamislite na računaru. Sa ovim laptopom dobićete mnogo funkcija, brzinu, kvalitet i odlične performanse memorije kao i baterije.

Opširnije: Acer Aspire Ethos AS5951G

Asus Zenbook UX31

asus-zenbook-UX31Asus Zenbook UX31, debljine svega od 3mm sa prednje strane do 9mm na zadnjoj strani, predstavlja pravi primer ultrabook koncepta koji je osmišljen u kompaniji Intel i čiji je glavni cilj što manja fizička veličina laptopa bez gubtka snage obrade podataka.

Asus Zenbook UX31 ima kućište napravljeno od aluminijuma koje po dizajnu dosta podseća na standardni Apple dizajn, mada za razliku od Apple računara kod kojih je kućište izradjeno iz jednog dela, Asus Zenbook UX31 ima kućište izrađeno iz dva dela, ipak i pored ovoga metalno kućište je uvek bolje i privlačnije od plastičnog.

Opširnije: Asus Zenbook UX31

HP Envy 17 3D

hp-envy-17-3dHP Envy 17 3D je laptop koji podržava punu HD rezoluciju, 1920x1080 piksela, i poseduje LCD 3D displej dijagonale 17,3". Za razliku od drugih laptopova koji imaju 3D displej HP Envy 17 3D se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom slike i kvalitetom samog displeja. Kako je ovaj laptop namenjen kao zamena za glomazne desktop media centre on poseduje i Blu-ray čitač koji ima podršku za reprodukciju Blu-ray 3D i Blu-ray 2D video snimaka, pored ovoga ovaj čitač Vam daje i mogućnost zapisa sadržaja na DVD i CD.

Opširnije: HP Envy 17 3D

Alienware M18x

alien-ware-m18xAlienware M18x je laptop posebno razvijen za ljubitelje video igara koji su spremni da odvoje velike količine novca kako bi u svojim omiljenim video igrama uživali na svakom mestu i u svako vreme. Opremljen je najnovijim i najbržim komponentama dostupnim na tržištu, optimizovanim posebno za potrebe zahtevnih video igara.

Ekran ovog laptopa ima dijagonalu od 18,4" i podržava WideFHD 1920x1080 rezoluciju. Opremljen je sa WLED pozadinskim osvetljenjem koje uz manju potrošnju električne energije omogućava bolje osvetljenje od standardnog pozadinskog osvetljenja za LCD ekrane kao i bolji kvalitet slike.

Opširnije: Alienware M18x

Dell XPS 15z

dellDell XPS 15z je veoma moćan laptop računar koji poseduje raznovrsne karakteristike koje ga čine jednim od najboljih. Ovaj laptop računar ima moćan procesor i grafičku karticu. Ekran je veliki, a trajanje baterije je odlično. Performanse koje poseduje ovaj računar definitivno zadovoljavaju potrebe za svaku vrstu posla.

Opširnije: Dell XPS 15z

Dell Inspiron N5040

dell-inspiron-n5040Dell Inspiron N5040 je laptop računar koji spada u srednju kalsu laptop računara, namenjen za svakodnevne poslove i povremeno uživanje nekom filmu ili manje zahtevnoj video igiri. Sa ovim na umu od ovog laptopa se ne može očekivati previše.

Ekran ovog laptopa je dijagonale 15,6" sa pozadinskim LED osvetljenjem zbog kog je slika kod ovog laptopa dosta jasnija i osvetljenija u odnosu na slične laptopove iz ove klase.

Opširnije: Dell Inspiron N5040

HP Pavilion dm4x

HP PavilionPrenosivost, brzina, širok spektar mogućnosti samo su neke od karakteristika koje Vam može ponuditi vrhunski laptop računar HP Pavilion dm4x. Ovaj laptop poseduje Intel core i5 procesor, veliki skup funkcija, male dimenzije i odličnu memoriju. HP Pavilion dm4x nudi velike mogućnosti tako da odgovara potrebama svakog pojedinca, bez obzira da li planirate da ga koristite za posao, školu ili zabavu.

 

Opširnije: HP Pavilion dm4x

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

U kog proizvođača laptop računara imate najviše poverenja?

Acer - 5.7%
Apple - 11.4%
Asus - 14.3%
Dell - 5.7%
Fujitsu - 0%
HP - 22.9%
Lenovo - 17.1%
Samsung - 5.7%
Sony - 2.9%
Toshiba - 14.3%

Ukupno glasova: 35

Oglasi