Logitech G300

logitech-g300Logitech G300 je miš kompanije Logitech specijalno namenjen za sve one koji dosta vremena provode uživajući u video igrama, dizajniran je tako da pruži visok nivo udobnosti i desnorukim i levorukim korisnicima ali u isto vreme i da ispuni svoju osnovnu namenu.

Prva uočljiva stvar kod ovog miša jeste njegova potpuna simetričnost koja je posledica želje da se i levorukim i desnorukim osobama omogući lagodna upotreba miša, pored ovoga na samom mišu se može uočiti i prisustvo šest dodatnih tastera čiju namenu je moguće modifikovati tako da izvršavaju bilo koju funkciju, namena ostalih tastera (levi i desni klik i scroll) je takođe promenljiva, pa je tako čitav miš moguće prilagoditi nekoj nekonvencijalnoj upotrebi.

 

 

Sa leve i desne strane miša nalazi se gumirana oblast koja pruža veću udobnost pri upotrebi miša, iznad nje se nalaze LE diode čija boja simbolizuje profil koji je u trenutnoj upotrebi, boju LE dioda je moguće modifikovati, ali je izbor boje sveden na sedam definisanih boja.

Kvalitet izrade miša je veoma visok, što se i moglo očekivati za Logitech, tasteri su osetljivi i izdržljivi, tako da čak i pri veoma dugoj upotrebi ne bi trebalo da dodje do pada performansi ovog miša.

logitech-g300-1

Kao i Logitech G9x i Logitech G300 poseduje integrisanu memoriju na kojoj se skladište korisnički profili, radi jednostavnije u potrebe na drugim računarima, jedina razlika što se tiče memorije kod ova dva miša jeste njen kapacitet, dok Logitech G9x ima podršku za pet korisničkih profila Logitech G300 podržava tri, što je opet dovoljno za svakodnevne potrebe.

Rezolucija senzora se kreće u opsegu od 200dpi do 2500dpi i njenu vrednost je moguće menjati pomoću programa koji se isporučuje uz miša, odziv miša je 1000Hz i on se povezuje na USB port.

logitech-g300-2

Što se tiče programa koji se može preuzeti sa Logitech web sajta i koji služi za podešavanje miša, može se reći da je veoma jednostavan za upotrebu i da podešavanje miša čini veoma brzim i jednostavnim.

Garancija na Logitech G300 je 3 godine, cena iznosi oko 40€.

Kao i Logitech G9x, ovaj miš je dobar izbor uz Logitech G510 tastaturu.

Komentari  

 
0
0
# JA 07-08-2013 13:00
pa i nije bas toliko dobar, moze da se personalizuje osvetljenje misa i to je to.... neverujem da je zaista vredan tih 5K dinara
Odgovori
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167