Razer Megalodon

Razer MegalodonRazer je već dobro poznato ime kod igračkih periferija jer ova kompanija pravi veoma kvalitetne proizvode namenjene baš za gaming. Razer Megalodon slušalice su pristojan primer za to s’tim što cena baš i nije mala. Ove slušalice su praktične, udobne, lepo dizajnirane i što je najbitnije imaju veoma dobre perfromanse. Sudeći po karakteristikama Razer Megalodon slušalice su veoma kvalitetne i neće razočarati najstrastvenije igrače kompjuterskih igara.

 

 

Razer Megalodon koristi „Razer Maelstrom Audio Engine“ koji omogućava virtuelni 7.1 zvučni sistem ili samo stereo zvuk. Ove gaming slušalice proizvode zvuk maksimalne jačine do 102dB. Frekventni opseg kod ovih slušalica kreće se od 20Hz do 20.000Hz koji pokriva opseg tonova koje ljudsko uho može da čuje, dok je impedansa 32Oma.

Razer Megalodon

Ove  slušalice se priključuju na USB 2.0 i ne postoji mogućnost korišćenja drugih konektora kao što su klasični audio priključci. Možda bi ovo nekim igračima pravilo problem, posebno onima koji imaju dobru zvučnu karticu jer na nju neće moći da priključe ove slušalice. Ipak Razer razume te probleme i ne koristi dzabe USB priključak. Ove slušalice imaju već ugrađenu zvučnu karticu u sebi koja emulira 7.1 kanalni zvuk. USB je ustvari neophodan za ovu vrstu sistema. Zvučna kartica je deo kontrolne jedinice koja se nalazi na samom kablu kao kod ostalih slušalica. Sve komande na ovom upravljaču su blizu tako da veoma lako možete pojačavati i smanjivati zvuk bez gubljenja vremena u igri. Ove slušalice naravno imaju i mikrofon koji je vezan za jedan deo slušalica. Ove slušalic će bez problema raditi na bilo kom računaru bez potrebe preuzimanja drajvera.

Razer_Megalodon/

 

Frekventni opseg

20Hz - 20.000Hz

Impedansa

32Ω - 1kHz

Jačina zvuka

102 dB ± 4dB na 1 kHz

Maksimalna uzlazna snaga

200mW

Mikrofon

50 - 16,000 Hz

Dužina kabla

3,3m

Povezivanje sa računarom

USB 2.0

Razer_Megalodon

Iako verovatno postoje bolje slušalice sa sličnom cenom, Razer Megalodon su velike PC Gaming slušalice veoma dobrog kvaliteta. Razer Megalodon ima dobar dizajn, dovoljan frekventni opseg, udobnost, dobar zvuk i kvalitet same izrade, samo trebalo bi možda malo usavršiti 7.1 tehnologiju zvuka. Cena ovih slušalica kreće se oko 140$.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167