ASUS ML239H

ASUS ML239HASUS ML239H izgleda sjajno kako na slici u ovom članku tako i uživo. Ovaj monitor poseduje najnoviju tehnologiju koja dolazi po sasvim razumnoj ceni. ASUS za ovaj monitor obezbeđuje pristojan korisnički servis i garanciju za pokrivanje eventualnih nedostataka u proizvodnji.

 

 

 

ASUS ML239H monitor dolazi sa IPS panelom koji je najnovija tehnologija kada su u pitanju LCD paneli za monitore.  Slika na ovom monitoru je vrhunskog kvaliteta i naravno HD. Ugao gledanja je oko 178 stepeni kako horizontalno tako i vertikalno što je odlična osobina ovog monitora.

ASUS_ML239H_back

Visok kvalitet slike, IPS tehnologija zajedno sa 10.000:1 kontrastom i 50.000:1 dinamičkim kontrastom daje boje koje izgledaju stvarno realno.  Ovaj monitor ima vreme odziva od oko 5ms. ASUS ML239H je veoma ekonomičan, poseduje LED osvetljenje koje ne samo što daje kvalitet slike, već štedi i električnu energiju. Kada je reč o stvarnom korišćenju ovaj monitor ima ECO mod koji smanjuje potrošnju električne energije za 45%.  Uz sve te dobre karakteristike dolazi nekoliko nedostataka kao što je nemogućnost pozicioniranja ekrana što znači da se monitor ne može naginjati gore i dole.  Ovaj monitor dolazi sa ugrađenim zvučnicima što je prilično uobičajeno za neke proizvođače.

ASUS ML239H ima dijagonalu od 24“ (inča), a težak je oko 6kg. Prosečna potrošnja ovog monitora je oko 40W, ali u ECO režimu je to znatno manje. ASUS ML239H ima 3 najzastupljenija konektora za povezivanje sa računarom a to su HDMI, DVI i VGA. Sa ove tri veze sigurni ste da će Vaš monitor biti kompatabilan sa bilo kojim računarom odnosno bilo kojom grafičkom karticom.

ASUS ML239H

Pored svega Monitor ASUS ML239H ima nekoliko nedostataka u oblasti prilagodljivosti, ali sve to nadoknadjuje veoma dobar ekran. IPS tehnologija daje dobro osvetljenu sliku sa živim bojama. Na ovom monitoru moćićete da reprodukujete Full HD video materijal na ekranu od 24“ što je veoma dobro za gledanje filmova.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167