Astro A40

Astro A40Astro A40 su slušalice namenjene profesionalnim igračima PC igara. Ove slušalice imaju dobar mikrofon koji će svakako poslužiti u konverzaciji između igrača tokom igre. Mikrofon blokira buku koja nastaje okolo i tako snima i prenosi samo čist glas igrača. Zvučna izolacija je takođe dobra tako da nećete imati problema sa smetnjama kao što je buka u prostoru u kom igrate igru. U kombinaciji sa svim ovim karakteristikama i naravno veoma dobrim zvukom, ove slušalice su stvarno jedne od najboljih gaming slušalica koje se danas mogu naći na tržištu. ASTRO A40 slušalice imaju MixAmp funkciju koja digitalno imitira 7.1 surround zvuk. MixAmp Vam takođe omogućava da sa ovim slušalicama igrate igre na PS i Xbox konzolama.

 

I bez MixAmp dekodera ove slušalice proizvode vrhunski zvuk vrhunskog kvaliteta. Bass je blago slabiji u poređenju sa nekim drugim dobrim modelima gaming slušalica, ali je naravno izuzetno dobar prilikom igranja igara. Astro A40 slušalice su napravljene da budu veoma udobne jer većina igrača PC igara provodi više sati igrajući svoje omiljene igre. Ove slusalice pružaju pravi komfor sa mogućim prilagodjavanjem veličine okvira. Veza je tipična 3.5 mm jack analognog tipa kako za slušalice tako i za mikrofon. Kabl je dužine oko 6m što je sasvim dovoljno za sve potrebe, ali možda čak i previše ako je računar postavljen na sto, pa kabal može praviti smetnje tokom korišćenja. Mikrofon na Astro A40 slušalicama možete uklanjati i priključivati sa ove strane slušalica.

Astro_A40

Astro A40 slušalice imaju 3.5m Audio priključak koji je kompatabilan sa bilo kojim audio uređajem. Ove slušalice odlično funkcionišu na gore pomenutim konzolama ali i na smartphone uređajima, ipodima i sl.  Tu je i naravno kontroler za jačinu zvuka koji je ugrađen u sam kabl. Sa ovim slušalicama se isporučuje i posebna torbica koja služi za čuvanje slušalica pogotovu tokom putovanja.

Astro_A40

Astro A40 slušalice su odlične i pružaju bolji zvuk u odnosu na druge slušalice sa istom cenom. Dizajn ovih slušalica je veoma dobar kao i njihov komfor. Sa ovim slušalicama možete igrati satima, a da ne primetite da su tu.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167