Clickfree C2N

Clickfree C2NClickfree C2N je eksterni hard disk sa izuzetnom brzinom prenosa. Ovaj hard disk ima i mogućnost bežičnog povezivanja, dobar dizajn i dobar kvalitet izrade. Clickfree C2N izgleda veoma atraktivno i elegantno, a pritom je veoma lagan i ima ugrađen USB kabal na zadnjoj strani. Ovaj hard disk ima i još jedan dodatni USB port ukoliko jedan USB port ne može da obezbedi dovoljno snage za napajanje.

 

 

Clickfree C2N nema USB 3.0 interfejs pa su brzine prenosa ipak malo manje. Međutim, ovaj hard disk je najbrži od svih eksternih hard diskova koji koriste USB 2.0. Clickfree C2N ima brzinu prenosa čak do 480 Mbps. Ovaj hard disk je dostupan u verzijama od 500, 320 i 250GB.

Clickfree C2N

Clickfree C2N ima mogućnost bežičnog povezivanja. Korisnik ovog hard diska jednostavno može da prikljuci svaki računar u kućnoj ili poslovnoj mreži na ovaj hard disk bez potrebe da svaki računar povezuje kablovima jer se povezivanje obavlja bežičnim putem. Ovaj hard disk dolazi sa Backup softverom koji je veoma jednostavan za korišćenje. Particija jednostavno može da se zaključa tako da korisnici ne mogu greškom izmeniti ili obrisati podatke koji se nalaze na hard disku. Ovaj hard disk takođe poseduje automatsku klasifikaciju podataka koji su snimljeni na njemu tako što ih klasifikuje u kategorije po tipu datoteka kao što su na primer tekstualni fajlovi, fotografije, mp3 i slično. Pored toga postoje napredna podešavanja sa kojim se može zakazati vreme kada će se vršiti backup podataka, a mogu se čak kreirati i prilagođene grupe za različite ekstenzije fajlova.

Clickfree_C2N

Važno je napomenuti da ovaj hard disk ima nekoliko bezbednosnih funkcija kao što su zaštita lozinkom i 256-bit AES enkripcija podataka. Ova vrsta šifrovanja štiti hard disk u slučaju krađe tako da niko osim Vas ne može da pročita podatke. Clickfree daje garanciju od 3 godine koja pokriva sve moguće kvarove izazvane greškom proizvođača.

Clickfree_C2N USB Externi Hard Disk

Na kraju možemo da zaključimo da eksterni hard disk Clickfree C2N nudi veoma dobre performanse koje su neuporedive sa mnogim drugim eksternim hard diskovima. Dobar izgled, čvrsto kućište, jednostavno korišćenje, bežično povezivanje i enkripcija podataka su neke od najbitnijih osobina ovog hard diska. Clickfree C2N je definitivno veoma dobar eksterni hard disk dizajniran za svakodnevnu upotrebu za svakog korisnika.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167