Logitech Solar K750

Logitech Solar K750Logitech Solar K750 je bežična tastatura koja ima mogućnost osvetljenja tastera i solarno prikupljanje energije. Iako je dosta skuplja u odnosu na druge klasične bežične tastature, ova tastatura ima neke funkcije koje stvarno opravdavaju ovu visoku cenu. Tu je dobar dizajn, kvalitet i solarni paneli sa kojih ova tastatura može prikupljati energiju i sve to uz kontrolu aplikacije koja dolazi u paketu sa ovom tastaturom. Ova tastatura je kompatabilna sa Windows i MAC OS X 10.4 ili novijim operativnim sistemom. Tastatura je dostupna u crnoj, plavoj, beloj i zelenoj boji.

Ova tastatura ima solarni izvor energije preko njenih solarnih panela sa dobrom solarnom baterijom tako da ne zahteva dodatno baterijsko napajanje što znači da korisnika oslobadja dodatnih troškova koji nastaju prilikom kupovine baterija za bežičnu tastaturu. Baterija će trajati i do 3 meseca ako ostane u potpunom mraku. Baterija će uvek biti puna sa samo sat vremena dnevno punjenja na svetlosti. Ukoliko se tastatura ne koristi, postoji taster za isključivanje što naravno pomaže racionalnom trošenju energije baterije. Logitech Solar K750 se sa računarom povezuje preko USB-a koji služi za održavanje stalne veze. Ova tastatura vezu sa svojim USB prijemnikom održava preko 2.4GHz signala čiji je domet 30 metara, a podaci koji se šalju na računar su šifrovani 128-bit AES enkripcijom.

Logitech_Solar_K750

Logitech_Solar_K750

Logitech_Solar_K750

Instalacija ove tastature traje svega nekoliko sekundi. Posle početne sinhronizacije sa računarom tastatura je u potpunosti funkcionalna. Ukoliko želite da pratite performanse tastature, možete preuzeti Logitech Solar Aplikaciju. Ova tastature ima instant pristup medijima kao i internet funkcijama. Logitech Solar K750 je tastatura pune veličine, dobro dizajnirana i veoma udobna za kucanje. Ova tastatura ima tanak i elegantan izgled bez bilo kakvih kablova, a teška je oko 900 grama. Sjajna i glatka crna površina će izgledati dobro u kući ili kancelariji.

Logitech_Solar_K750

Logitech Solar K750 je bežična tastatura sa dobrim dizajnom i svim potrebnim funkcijama za bilo kog korisnika. Ova tastatura je nešto novo i moderno u svetu računarskih tehnologija sa svojim solarnim punjenjem baterije. Ako ste korisnik ovakve tastature sigurno doprinosite uštedi energije koju trši Vaš računar, a pritom imate i tastaturu koja je bežična i za koju ne treba da kupujete baterije. Ukoliko volite eleganciju i stil uklopljenu u nešto sasvim novo i moderno čudo tehnologije onda je ova tastatura pravi izbor za Vas.  Cena ove tastature je oko 80$.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167