Transcend JetFlash 700

Transcend_JetFlash_700Transcend JetFlash 700 dolazi u crnom kućištu širine 9mm sa memorijom od 4, 8, 16 i 32 GB. Verzija od 32GB može da čita podatke brzinom od 70Mbps i da prenese podatke na flash sa računara veoma brzo, uzmimo za primer da 6GB podataka prenese za manje od 20 sekundi. Pored brzine tu je i dobar izgled i USB 3.0 tehnologija. Uz ovaj USB flash dolazi poseban softver sa nekim dodatnim alatima.

 

 

 

Ova USB Flash memorija teška je svega 11,3 grama i dugačka je negde oko 7cm. Ovaj USB flash je kompatabilan sa USB 1.1, 2.0 i 3.0 standardom. Na zadnjem kraju flasha postoji rupa namenjena za privezak tako da ovaj USB flash možete lako zakačiti za ključeve i slično. I kao što smo već napomenuli Transcend JetFlash 700 je dostupan u verzijama od 4, 8, 16 i 32 GB.

Transcend_JetFlash_700

Softver koji dolazi uz JetFlash ima neke funkcije koje mogu biti od koristi svakom korisniku ovih memorija. Ovaj softver može praviti rezervne kopije datoteka, može vratiti izgubljene fajlove i sinhronizovati iste. Softver takođe može zaštititi podatke sa lozinkom uz šifrovanje podataka. Uz ovu enkripciju drugi korisnici istog flasha ne mogu videti Vaše datoteke unutar njega jer su obezbedjene 256bit AES enkripcijom. Transcend JetFlash 700 je USB 3.0 i ima brzinu čitanja od 70Mbps kao i brzinu pisanja od 30Mbps. Sa ovako dobrim brzinama čitanja i pisanja Vaši filmovi, muzika, slike i sve ostalo može biti prebačeno u svega par sekundi. Posedovanjem ovakve brzine čitanja ovaj USB Flash omogućava direktnu reprodukciju video i audio materijala sa same memorije bez prebacivanja datoteka na računar i naravno bez bilo kakvog kašnjenja.

Transcend JetFlash 700

Transcend JetFlash 700 je USB Flash memorija klasičnog izgleda i velikih performansi. Uz ovaj flash moćićete da upravljate Vašim datotekama brzo i lako. Uz softver koji dolazi sa Transcend JetFlash 700 moćićete da brzo i lako sinhronizujete vaše datoteke kao i da ih zaštitite jakom enkripcijom.  Ovaj flash može poslužiti i kao Backup memorija naročito zbog velike brzine i memorije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167