Pogledajte kako iznutra izgledaju najmoćniji desktop računari

Najmocniji Desktop RacunariDanas najmoderniji desktop racunari ne samo što imaju vrhunske performanse, pokrecu najnovije igre na maksimalnim podešavanjima u visokoj rezoluciji, oni cak i iznutra izgledaju stvarno mocno. Pogledajte savršenstvo u dizajnu i izgledu hardvera ovih mocnih kompjutera. U ovim racunarima nalaze se vrhunski procesori, grafičke kartice, luksuzno vodeno hladjenje, napajanja od 1000W koja pokrecu ove moćne mašine i sve je to upakovano u najbolja i najkvalitetnija kućišta obasjano svetlom LE dioda tako da ovi kompjuteri izgledaju kao da su iz svemira! Uživajte u slikama.

Opširnije: Pogledajte kako iznutra izgledaju najmoćniji desktop računari

Bežične slušalice

Bežične slušaliceDo nedavno, bežične slušalice su bile poznate po jako lošem kvalitetu zvuka sa malo bassa. Međutim, sa napretkom tehnologije sada postoje jako dobre bežične slušalice koje odstranjuju buku okolo jer imaju dobru izolovanost. Sada su vodeći proizvođači slušalica u mogućnosti da naprave bežične slušalice (Wireless Headphones, Wireless Headset) koje imaju kristalno čist zvuk i veliki domet. Bežične slušalice možete koristiti za slušanje muzike sa MP3 plejera ili računara. Domet bežičnih slušalica varira. Najpouzdanije korišćenje je do nekih 30m udaljenosti od predajnika. Predajnik se povezuje na uređaj sa kog želite da reprodukujete zvuk kao što je na primer personalni računar.

Opširnije: Bežične slušalice

SSD

ssdIako se solid state drive, pogrešno oslovljen i kao solid state disk, na našem tržištu nalazi već duže vreme, samo mali broj korisnika se odlučuje za ugradnju SSD-a u svoje računare, glavni razlog za ovo jeste ne poznavanje ove tehnologije i njenih prednosti, takođe, tu je i cena, koja često predstavlja veoma bitan faktor.

Opširnije: SSD

Razer Anansi

razer-anansiRazer Anansi predstavlja tastaturu dizajniranu za MMORPG igrače, jedino što ovu tastaturu čini drugačijom od ostalih tastatura jeste prisustvo dodatnih dvanaest tastera od kojih je pet smešteno sa leve strane tastature dok je sedam smešteno ispod tastera za razmak.

Glavna namena sedam palačnih tastera, odnosno tastera ispod tastera za razmak, je zamena raštrkanih tastera za modifikovanje namene ostalih tastera i njihovo postavljanje tako da im se može veoma lako i brzo pristupiti.

Opširnije: Razer Anansi

Razer Naga

razer-nagaRazer Naga je miš koji je specijalno osmišljen za igranje MMORPG igara kao što je World of Warcraft. Ono što ovom mišu daje prednosti u odnosu na standardne miševe, pri igranju MMORPG igara, jeste činjenica da on poseduje čak 17 programibilnih tastera i veoma osetljiv senzor pokreta.

 

 

Opširnije: Razer Naga

SteelSeries Merc Stealth

steelseries-merc-stealthSteelSeries Merc Stealth je mehanička tastatura koja kao i Razer BlackWidow ima dosta preciznij odziv i duži životni vek zahvaljujući upotrebi mehaničkih prekidača smeštenih ispod tastera. SteelSeries Merc Stealth ima i dodatni izdvojeni deo posebno dizajniran za upotrebu u video igrama.

 

 

Opširnije: SteelSeries Merc Stealth

SteelSeries Ikari Laser

steelseries-ikari-laserSteelSeries je još jedna kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom gaming opreme, Ikari Laser miš je jedan od njihovih proizvoda i predstavlja miš koji je specijalno prilagođen ljubiteljima video igara.

Za razliku od većine miševa iste namene SteelSeries Ikari Laser ne poseduje nikakve upadljive detalje poput LED osvetljenja ili revolucionarnog dizajna, mada je neuobičajen za standardne miševe, na prvi pogled on se ne može mnogo razlikovati od običnog miša za svakodnevnu upotrebu.

Opširnije: SteelSeries Ikari Laser

OCZ Vertex 2 SSD

OCZ Vertex 2OCZ Vertex 2 je SSD koji poseduje najnovije tehnologije i predstavlja veoma moćan uređaj za skladištenje podataka. Jedna izvanredna karakteristika je Vertex 2 SandForce SF-1200 kontroler koji omogućava brz protok podataka bez problema. Ovaj SSD je MLC – Multi Level Cell što znači da je više ćelija odgovorno za čuvanje i prenos podataka. Nasuprot tome SLC – Single Level Cell čuva podatke u pojedinačnim ćelijama. SLC tehnologija troši manje energije nego MLC i ima veću izdržljivost. Međutim, izrada SLC je mnogo skuplja nego MLC tako da je većina SLC preskupa. Tehnologija 32nm MLC koja se nalazi u Vertex 2 SSD-u biće više nego dovoljno brza nego što će Vam uopste trebati.

Opširnije: OCZ Vertex 2 SSD

Razer BlackWidow Stealth Edition

razer-blackwidowRazer BlackWidow Stealth Edition je nadograđena verzija standardne Razer BlackWidow mehaničke tastature, osnovna odlika nadograđene verzije tastature jeste manja bučnost pri kucanju kao i potpuna podrška za istovremeno pritiskanje do šest tastera.

Po dizajnu tastatura je ostala neizmenjena, izrađena je od veoma kvalitetne crne plastike, tasteri su dosta izdignuti i svaki je osvetljen posebnom LE diodom, sa desne strane tastature nalazi se USB port i priključci za slušalice i mikrofon.

Opširnije: Razer BlackWidow Stealth Edition

Razer Mamba 2012

razer-mambaRazer Mamba 2012 je unapređena verzija svog prethodnika namenjenog specijalno za igrače koji zahtevaju veliku preciznost bez pojave laga kojem je bežična veza inače podložna.

Dakle Razer Mamba je i dalje u principu bežični miš sa sedam programibilnih tastera kojima se može dodeliti bilo kakva funkcija ili makro, dizajn miša je ostao nepromenjen, dodatna dva bočna tastera smeštena su na levom boku miša dok su druga dva dodatna tastera postavljena na levoj strani levog klika, njihova osnovna funkcija je podešavanje rezolucije senzora, zbog ovakvog rasporeda tastera miš nije pogodan za levoruke korisnike, gornji deo miša presvučen je plastičnom masom koja pruža stabilnije držanje miša i veću udobnost prilikom upotrebe.

Opširnije: Razer Mamba 2012

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167

Oglasi