Top 5 Android aplikacija za Root korisnike

Android Root AplikacijeMnogo korisnika Androida „Roota“ svoje android uređaje i time omogućavaju potpuni pristup celokupnom sistemu i maksimalno iskorišćenje android uređaja. Postoji mnogo aplikacija za ovakve korisnika pa smo našli i odabrali pet korisnih aplikacija za Root korisnike Androida.

 

1. Titanium Backup

 
 

Ova aplikacija olakšava da napravite rezervnu kopiju svih aplikacija zajedno sa njihovim podacima, a zatim ih posle promene verzije sistema ili bilo kakve druge izmene vratite jednim klikom. Besplatna verzija može da uradi backup za sve aplikacije, ali ćete pre toga morati da potvrdite za svaku aplikaciju pre nego što bude vraćena što je malo zamarajuće za korisnike. Ako kupite profesionalnu verziju bićete u mogućnosti da neke stvari uradite brže i jednostavnije.

Preuzmite sa: Google Play Store

2. System Tuner

System Tuner System Tuner

Ovo je aplikacija namenjena korisnicima koji žele da automatski održavaju sistem. Sa „Pro“ verzijom ovog programa moguće je upravljati celokupnim Android sistemom. Mogu se prilagoditi brzine procesora ukoliko to telefon podržava, podesiti parametri kernela, kontrolisati pokretanje programa, analizirati SD kartice i još mnogo toga.

Preuzmite sa: Google Play Store

3. ROM Toolbox

 

Ovo je takođe jedna korisna aplikacija za Root korisnike i veoma je slična aplikaciji System Tuner s’tim što nudi neke različite funkcije. Ova aplikacija je kombinacija velikog broja fenomenalnih Root aplikacija, sadrži i terminal emulator, blokadu oglasa, upravljanje boot slikom  i još mnogo toga. Takođe ima opcije za upravljanje procesorom. Ako ste Root korisnik stvarno bismo Vam preporučili da instalirate ovu aplikaciju.

Preuzmite sa: Google Play Store

4. CPU Spy

 

Ako Vam je potrebno rešenje za praćenje procesora, ova aplikacija će takav posao obaviti bolje od bilo koje druge. Kada primetite da se Vaša baterija polako troši uz pomoć ove aplikacije možete lako proveriti kako procesor radi.

Preuzmite sa: Google Play Store

5. File Manager

 

Uz pomoć ove aplikacije možete lako manipulisati svim fajlovima. Ono što je korisno kod ove aplikacije jeste lako prebacivanje fajlova od aplikacija iz jednog ROM-a u drugi. Ova aplikacija će stvarno omogućiti svaki vid upravljanja fajlovima na Vašem Androdi uređaju.

Preuzmite sa: Google Play Store

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži