Korisne Besplatne Android Aplikacije

Korisne Besplatne Android AplikacijeVeliki deo android aplikacija koje su dostupne u Google Play Store online katalogu čine besplatne aplikacije. U ovom članku predstavićemo Vam neke od najboljih, pre svega najkorisnijih besplatnih Android aplikacija koje dolaze sa mnogobrojnim funkcijama. Nadamo se da će Vam se svideti i da ćete isprobati neke od njih jer Vas to zadovoljstvo ništa neće koštati.

Kingsoft Office

Kingsoft Office

Kingsoft Office je upotpunjeni Android office paket koji Vam omogućava da od tableta napravite pravi pokretni uređaj za obradu tekstualnih dokumenata. Ovaj program podržava mnogobrojne popularne formate kao što su Word, Excel i PowerPoint dokumenti i sve to na Vašem Android uređaju.

Preuzmite sa: Google Play Store

ES File Explorer

ES File Explorer

Ovaj program omogućava lako, brzo i efikasno pregledanje i upravljanje fajlovima koji se nalaze na memoriji Vašeg telefona ili SD kartici. Ovaj program obavlja sve osnovne funkcije kao što su pregledanje, brisanje i premeštanje fajlova kao i druge mnogobrojne kompeksne operacije nad datotekama. Ova aplikacija omogućiće Vam da se prilikom pregledanja fajlova osećate kao na Desktop ili Laptop računaru. Preko ove aplikacije moći ćete da pregledate i sistemske fajlove.

Preuzmite sa: Google Play Store

Google Drive

Google Drive

Google Drive je inače usluga koju pruža Google u sklopu svojih ostalih servisa kao što je Gmail. Pomoću ove aplikacije moći ćete da kreirate i uređujete telefonske kontakte, zatim da otpremite datoteke direktno sa svog telefona kao što su office dokumenti ili slike. Zvanična Google Drive aplikacija je dizajnirana za male ekrane na Android telefonima. Sa ovom aplikacijom i naravno Google Drive nalogom moći ćete da održavate, šaljete i skidate fajlove sa bilo kog android telefona

Preuzmite sa: Google Play Store

Imo

imo

Ova aplikacija će Vam omogućiti da sve najpopularnije „Instant Messenger“ naloge spakujete u jednog IM klijenta. Ova aplikacija može uštedeti prostor na Vašem telefonu jer u samo jednoj aplikaciji možete slati poruke svojim prijateljima na Skype, Facebook, Google Talk, MSN i slično.

Preuzmite sa: Google Play Store

IMDb (Internet Movie Database)

Android IMDb
 

Uz pomoć ove Android aplikacije možete brzo i lako pregledati najpopularniji sajt koji prati najnovije filmove. U svakom trenutku uz pristup internetu, sa svog android telefona moći ćete da nađete informacije o svim filmovima i serijama.

Preuzmite sa: Google Play Store

avast! Free Mobile Security

Android avast!

 

Ova aplikacija predstavlja izdanje popularnog antivirusa za android telefone. Uz sve veću popularnost Android operativnog sistema povećava se i rizik od malicioznih aplikacija koje mogu ugroziti sistem Vašeg telefona kao i Vaše lične informacije. Zbog gomile pretnji koje se polako pojavljuju na Androidu nastale su aplikacije koje su antivirus za telefon ili tablet. Ovo je jedan od potpuno besplatnih antivirusa za Android.

Preuzmite sa: Google Play Store

GO Power Master

Go Power Master

Pametni telefoni danas dosta troše bateriju i ako se predugo koriste pod većim opterećenjem baterija se brzo troši. U cilju dužeg trajanja baterija Go Power Master je aplikacija koja će Vam omogućiti da proverite trenutno iskorišćenje baterije od strane aplikacija i drugih funkcija čime možete smanjiti potrošnju baterije.

Preuzmite sa: Google Play Store

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži