Najbolje Android Igre

Najbolje igre za Android telefoneTokom godina biblioteka  Android aplikacija poznatija kao „Google Play Store“ rasla je sve više i samim tim uvek donosila inovacije u svetu Android igara. Android je danas izrastao u legitimnu gaming platformu i sve je više igara koje su sve bolje. Naravno uvek ima mogućnosti za dalji razvoj i poboljšanje postojećih igara i one se svakim danom sve više razvijaju i poboljšavaju. Ovde ćemo Vam predstaviti neke od najboljih Android igrica koje možete naći, sve od zanimljivih malih popularnih igara do onih moćnijih za Android koje su se nekada igrale na PC platformi. Napominjemo da većina igara predstavljenih u ovom članku nije besplatna za preuzimanje.

Max Payne Mobile

Max Payne

Tokom 2011. i 2012. Godine Rockstar je portovao dve popularne igre na Android. Sigurno se sećate prvog dela Max Payne-a koji se igrao pre desetak godina. Sada ljubitelji ove davno popularne igre mogu uživati igrajući je na svom Android telefonu.

Preuzmite sa: Google Play Store

Grand Theft Auto III

gta 3 android gta 3

GTA 3, nekad najpopularnija igra koja se takođe kao Max Payne igrala pre desetak godina, sada je dostupna na Android platformi.

Preuzmite sa: Google Play Store

Chaos Rings Ω

Chaos Rings

Chaos Rings Ω je zanimljiva avanturistička igra i pritom nešto lakša za telefon što se tiče zahtevnosti. Ako želite pravu avanturu ovo je prava igra za Vas.

Preuzmite sa: Google Play Store

Dead Space

Dead Space - Android

Dead Space je već odavno daleko popularna igra na konzolama i personalnim računarima, a od sada je dostupna i na Androidu, tako da ako ste ljubitelj ove igre od sada ćete moći da uživate u njoj na svom telefonu dok ste u pokretu daleko od stabilnog računara ili laptopa. Ova igra pruža izuzetan kvalitet grafike i zvuka što će doprineti stvaranju impresivnog i jezivog iskustva.

Preuzmite sa: Google Play Store

Shadowgun

Shadowgun

Shadowgun je dobro urađena pucačina iz trećeg lica. Cilj igre je krajnje prost: udjete u sobu, nađete zaklon i eliminišete negativce u igri.

Preuzmite sa: Google Play Store

Avengers Initiative

Avengers Initiative

Ovo je jedna od dobro urađenih borilačkih igara koja nam dolazi na Android platformi. Ukoliko ste ljubitelj dobre borbe u ringu i nekada davno ste igrali Mortal Kombat ova igra će Vam sigurno biti zabavna.

Preuzmite sa: Google Play Store

World of Goo

World of Goo

Ovo je jedna od najboljih igara kada su u pitanju Puzzle igre za Android. Ova igra krajnje savršeno radi na ekranima osetljivim na dodir koje android inače koristi. Igra je zanimljivog i zabavnog karatera tako da je odlična za ubijanje dosade.

Preuzmite sa: Google Play Store

Fruit Ninja

Fruit Ninja

Ova igra je već daleko popularna među korisnicima Android operativnog sistema. Fruit Ninja daje pravi osećaj i doživljaj koji pružaju ekrani osetljivi na dodir. Cilj igre je preseći voće koje dolazi odozdo a da pritom morate pripaziti na bombe koje ne smete dotaći jer u suprotnom gubite.

Preuzmite sa: Google Play Store

Angry Birds

Angry Birds

Ovo je već daleko poznata i popularna igra. Skoro da nema korisnika Android telefona koji uživa u igricama na svom telefonu, a da nije čuo za famozni Angry Birds. Još jedna karakteristika ove igre osim zabave koju pruža jeste činjenica da je ova igra potpuno besplatna.

Preuzmite sa: Google Play Store (Free)

Jetpack Joyride

Android Jetpack

Jetpack Joyride je neka vrsta retro arkadne igre. Ova igra je krajnje jednostavna i pritom veoma zabavna pružajući neku vrstu humora. Igra je delotvorna prilikom ubijanja dosade kada rešite da se igrate na svom Android telefonu. Ovu igru napravio je isti tim koji je kreirao i Fruit Ninja. Ova igra je takođe besplatna.

Preuzmite sa: Google Play Store (Free)

Komentari  

 
3
0
# 1 09-04-2013 15:22
Jetpack Joyride bzvz
Odgovori
 
 
2
0
# mary 11-08-2013 23:15
Fruit ninja je cool.
Odgovori
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži