Izbor pet besplatnih Android igara

androidIzabrati najbolje video igre za Android je prilično teško, ako se uzme u obzir broj i raznovrsnost igara kao i činjenica da su ukusi različiti, ipak u ovom članku smo pokušali da odaberemo pet igara koje će ispuniti očekivanja većine korisnika.

Temple Run

Ako ste ljubitelj avanturističkih filmova kao što su filmovi iz serijala Indiana Jones onda ste verovatno upoznati sa činjenicom da ni jedna avantura ne može biti zanimljiva bez klasične jurnjave za junakom koji je tek došao do svog blaga. Ako su vam ove scene uvek bile zanimljive i privlačne onda je Temple Run prava igra za Vas jer ona zapravo predstavlje upravo ovakvu scenu, došli ste do ukletog blaga u napuštenom hramu i nekakva majmunolika bića su počela da vas jure, Vaš cilj je da im umaknete, pri tome morate paziti na prepreke i pokušati da skupite što više poena. Temple Run je jednostavna i veoma zanimljiva igra koja Vas veoma lako može zabaviti u trenucima dosade.

temple-run-1temple-run-2temple-run-3

Download

Townsmen

Townsmen je ekonomska strategija smeštena u srednjem veku, cilj igre jes napraviti, od, u pocektu, jednostavnog sela, pravi srednjovekovni grad. Igra ima veoma prijatnu grafiku i nije teška za igranje ali zahteva dosta vremena. Pored kampanje u kojoj je potrebno ispuniti određene zadatke postoji i mogućnost beskonačne igre u kojoj ne postoje specijalno određeni ciljevi i igraču je ostavljeno da po volji i mogućnostima razvija i ulepšava svoj grad.

townsmen-1

townsmen-2

townsmen-3

Download

Sector Strike

Sector Strike je tipična arkadna igra, nalik je na mnoge stare popularne shoot 'em up igre, i kao takva  predstavlja idealan izvor zabave. Pored jednostavnosti i zanimljivosti Sector Strike se može pohvaliti i veoma dobrom grafikom, koja ovu igri čini još privlačnijom. Iako je ideja igre veoma jednostavna i svodi se na uništavanje što više protivnika, skupljanje što više novca za nadogradnje letelice i dolaženja do kraja nivoa u jednom komadu, sama igra nije toliko laka i može se desiti da čak po nekoliko puta ponovite isti nivo kako bi ga na kraju konačno prešli.

sector-strike-1

sector-strike-2

sector-strike-3

Download

Raging Thunder 2

Raging Thunder 2 je verovatno jedna od najboljih besplatnih android igara iz svog žanra, veoma solidna 3D grafika je za svaku pohvalu, dok je veoma brz tempo igre jedna od najbitnijih stavki koje će vas vezati za ovu igru. Raging Thunder 2 ima nekoliko modova igre: Time Attack, tj. trka protiv vremena, Survival, u kom se igrač koji završi krug kao poslednji elimiše iz trke, Career mode, koji je jednostavno rečeno kampanja kroz koju igrač napreduje završavajući trke i kupujući nove automobile, Instant race, trka na nasumično odabranoj stazi sa nasumično odabranim automobilima, Single race, isti mod kao i instant race, samo što igrač ima pravo da odabere stazu i automobil, Arcade mod, u kom igrač ima ograničeno vreme da stigne prvi do cilja, takođe tu je i Multiplayer mod koji omogućava da se više igrača takmiči međusobno.

raging-thunder-2-1

raging-thunder-2

raging-thunder-3

Download

Curiosity

Curiosity je neverovatno jednostavna ali "zarazna" multiplayer igra u kojoj je glavni cilj otkrivanje tajne koju krije misteriozna kocka. Čitava kocka je sastavljena od velikog broja slojeva koji se sastoje od pojedinačnih manjih kocki, uklanjanjem pojedinačnih kocki i slojeva igrači se približavaju centru kocke i tajni koju ona krije. Samo jedan igrač, tj. igrač koji ukloni poslednji deo kocke, će sazanati njenu tajnu.

Tokom igre igrači će biti nagrađeni novčićima za određene uspehe, kao što je npr uklanjanje svih kocki sa ekrana ili jednostavno uklanjanje određenog broja kocki, ovi novčići se mogu trošiti na posebne dodatke pomoću kojih igrači mogu ukloniti veći broj kocki od jednom.

Napmena: Curiosity je isključivo multiplayer igra tako da zahteva stalnu internet konekciju.

curiosity-1curiosity-2curiosity-3

Download

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži